Behandlingen

 

Hele behandlingen tager ca. 1½ time. Vi starter og slutter med at drikke noget vand og snakke om, hvordan du har det, og hvad der skal ske.

 

Hvad gør du?

Du ligger fuldt påklædt under et tæppe på en massagebriks. Efter behag har du en pude under hovedet og knæene, så du kan ligge afslappet og behageligt. Du hører stille musik og ligger blot stille og nyder behandlingen. Du starter med at ligge på ryggen i ca. 3 kvarter og derefter på maven i ca. ½ time.

 

Hvad gør jeg?

Jeg fungerer som kanal for Reiki energien, der strømmer ud fra mine hænders håndflader. Jeg lader mine hænder hvile let og stille på dit hoved, brystkasse, mave, ryg, knæ og fødder. De ligger hvert sted i 3-5 minutter og der foregår ingen massage. Jeg vil således heale kroppen og afbalancere dine chakraer. Psykisk healing er en del af healingen og er især gavnligt, hvis du er stresset, urolig eller nedtrykt.

 

Hvad gør Reiki energien?

Reiki energien er en universel intelligent og kærlig energi, der selv strømmer hen, hvor din krop har mest brug for den. Energi findes i os alle i forvejen, men ind i mellem har man drænet sig selv lidt for meget, og trænger til et tilskud. Man kan aldrig få for meget, men man kan mærke, når man er "energi-forladt". Mine hænder fungerer som kanal/antenne for energien, og det er således ikke min personlige energi, du modtager.

 

Hvordan føles det?

Ingen Reiki behandling føles ens, for vi er alle unikke og i konstant forandring, så oplevelsen vil typisk være lidt forskellig fra person til person, og fra gang til gang. Afhængig af, hvor sensitiv man er, vil man kunne fornemme varme, bølgende energi, lys, farver, velvære og dyb afslappethed. Andre vil måske kun mærke afslappetheden og blunde hen. Men uanset, hvad man fornemmer, vil kroppen optage energien. Det eneste, der kan blokere for energien, er din egen vilje, hvis du for eksempel ligger og tænker "Jeg vil ikke have det, jeg vil ikke have det, jeg vil ikke have det". I så fald vil du ikke have nogen effekt af behandlingen.