Priser

 

1½ times healing: 400,- kroner

 

Fjernhealing: 200,- kroner

 

Situationshealing: 100,- kroner

 

Healing af dit hjem: 200,- kroner

 

Der kan købes gavekort til alle healinger.

 

1½ times healing foregår hos mig på min massagebriks. Under menupunktet Behandlingen beskriver jeg mere om, hvordan det foregår. Chakra-afbalancering er en del af healingen.

 

Ved fjernhealing behøver du ikke kommme til min klinik. Det varer kun ca. ½ time. Det er lige så effektivt som almindelig healing, hvor jeg rører med hænderne, men det er ikke alle, der lægger mærke til, hvornår healingen kommer. Derfor kan vi aftale tidspunktet, så du bedre kan lægge mærke til healingen. Men du behøver ikke mærke til noget, for at det virker, og det betyder heller ikke noget, hvad du foretager dig imens. Denne healing indeholder ikke en chakra-afbalencering. Betalingen foregår ved overførsel til min bankkonto før healingen påbegyndes.

 

Ved healing af dit hjem, behøver jeg en plantegning af huset/lejligheden og en adresse. Plantegningen behøver ikke være nøjagtig med målene. Jeg vil fjerne eventuelle gamle og dårlige energier. Hvis du har mange arvede eller genbrugsmøbler, kan det være en god idé at give dem særlig healing. I det tilfælde kan du sende mig et billede af genstanden. Betalingen foregår ved overførsel til min bankkonto før healingen påbegyndes.

 

I alle tilfælde skal der bestilles tid på telefon 20277744. Hvis jeg er i gang med en behandling, tager jeg ikke telefonen, men ringer tilbage senere.